Google annonsering

Google Ads

Få flere henvendelser. Start med Google annonsering og få bedre synlighet. Ring Thomas og bli litt klokere på hvilke muligheter du har – 21418175

Ingen besøk, ingen utgifter

Annonsebudsjettet ditt brukes kun når noen klikker på annonsen og går til nettstedet ditt, eller ringer deg. Altså bruker du kun av annonsebudsjettet ditt når markedsføringen fungerer. Dette er en av mange fordeler med digital markedsføring.

Tiltrekk flere kunder

9 av 10 bruker Google, så det er avgjørende med god synlighet hvis du ønsker flere og bedre kunder. Du kan lett tiltrekke deg nye besøkende til nettstedet ditt, øke salget på nettet, få telefonene til å kime eller sørge for at kundene kommer tilbake.

100% treffsikkert

Målretting i Google Ads sikrer at din annonsering vises i rett marked og mot rett målgruppe. Velg din målgruppe utfra land, fylker, byer eller en bestemt avstand fra din butikk. Velg målretting ut i fra alder, kjønn, bestemte dager i uken eller tider på døgnet.

Målbar annonsering

All trafikk med Google Ads kan måles slik at du kan se hva som er salgsutløsende for akkurat ditt firma. Du får i tillegg alle resultater tilsendt månedlig eller oftere hvis du ønsker det, så du er trygg på at din Google annonsering er lønnsom.

Vår suksessoppskrift

 

Kunnskap og ekspertise er ikke nok

God dialog og oppfølging er avgjørende. Første dialog starter lenge før oppstart av Google annonseringen, naturligvis. Vi må jo bli kjent med deg og ditt firma, deres satsingsområder, mål og ambisjoner –  og sistnevnte blir selvfølgelig våre felles mål og ambisjoner.

 

Markedsplan og oppstartstrategi

Siden leverer vi en komplett markedsplan og oppstartstrategi for Google annonsering tilpasset ditt firma. Slik sikrer vi god budsjettforvaltning og best mulig Google synlighet fra dag en. Alle våre kunder får en god gjennomgang og det skal godkjennes av deg før oppstart. Slik blir du trygg på at Google annonseringen er i rette hender og hvilke respons du kan forvente fremover.

 

Google resultater

Etter oppstart sender vi månedlige Google resultater som viser økt trafikk på din nettside, men gode tall er selvfølgelig ikke nok. Vi må ringe deg, for det er du som best vet hvilke effekt dette gir. God oppfølging sikrer at våre tall samsvarer med responsen du opplever. Dette skal gi flere henvendelser og mere salg, og vi gir oss ikke før vi er der.

Vår «skjulte agenda» er å få deg som ny referansekunde.
Så prøv oss, vi vil ikke skuffe deg!

Dette sier våre kunder om oss

Daniela Henna Jassur

Salgssjef & megler, Camarsol

Det som gjør at Elite Media skiller seg ut i et hav av middelmådige media byråer er at de viser profesjonalitet, høy faglig kompetanse og deres tjenester er av beste kvalitet.

Patric Gjessing

General Manager Norway, Vibratec Akustikprodukter AS

Det er tydelig at det virker. Vi fikk hele 3 nye henvendelser på bare en dag.

Emma Berlin

Assisterende daglig leder, Klosteret Restaurant A/S

TAKK dere! Denne måneden blir den råeste på mange år. I tillegg er vi fullbooket på en onsdag. Det har aldri skjedd før.

Eivind Braathen

Adm. direktør, Aqua Flis AS

Tusen takk! Vi hadde aldri trodd at vi skulle merke responsen så raskt

Jesper Eek

Driftsansvarlig, Autovia AS

Vi er veldig fornøyd. Dette har gitt oss travle dager og vi kan spore henvendelsene.

Strategivalg

Det finnes flere metoder for målrettet og effektiv markedsføring gjennom Google Ads. Noen ønsker flere kunder og mer fortjeneste, mens andre ønsker merkevarebygging og branding. Uavhengig av hvilke metode som velges, så vil konverteringssporing sikre dere best mulige resultater. Konverteringssporing gir nemlig verdifull informasjon om hva besøkende gjør på deres nettside, så her kan vi se om de handler i nettbutikken, registrer seg for nyhetsbrev eller sender dere en e-post.

U

Google Søk

Gjør ditt firma synlig på førstesiden av
Google – verdens største søkemotor.
Tekstannonser vises for alle som søker
etter dine produkter og tjenester.
Et rett valg hvis målet er flere kunder
og mer fortjeneste.

Google Remarketing

Gjør det mulig å hente tilbake kunder som har
besøkt ditt nettsted og vist interesse.
Bannerannonsering som «forfølger» disse.
Verdien på annengangsbesøkende er uvurdelig.
En treffsikker og unik strategi som bør anvendes
i kombinasjon med andre valgte strategier.

Google Display

Synlig hos Google sine samarbeidspartnere;
nettaviser, bransjeblader, YouTube og Gmail.
Bannerannonsering vises i artikler som er
relatert til din bransje og dine produkter.
Et rett valg hvis målet er branding
og merkevarebygging.

Kontakt oss for en samtale og en gjennomgang av ditt firma.