Medierådgivning

Vi hjelper deg til

første side på Google

Google My Business

Google My Business blir stadig viktigere for deg som kunde. Google My Business plasserer din bedriftsinfo i Google Søk, Google Maps  så kunder enkelt kan finne deg uavhengig av hvilken enhet du er på.

Google Analytics

Er et verktøy fra Google som samler data og statistikk om de som besøker hjemmesiden din. Her kan du enkelt få oversikt over hva slags innlegg som er mest populære, hvilke flest mulig lukker med en gang og hvor mange besøkende du hadde denne uken i forhold til forrige.

Google Ads

Bli sett av kundene i det øyeblikket de søker på
Google etter nettopp det du tilbyr.
Du betaler bare når kundene klikker på annonsen
for å gå til nettstedet ditt eller ringer deg.

Strategisk Markedsplan

En fremtidig markedsplan og situasjonsanalyse på hvor og hvordan markedsbudsjettet skal forvaltes og plasseres for å nå riktig målgruppe og målsetting.

Et riktig valg!

I en presset arbeidsdag så er det lett å takke ja til henvendelser fra dyktige selgere fra katalogmarkedet. Ofte vet man ikke hva som fungerer og stiller derfor i en underlegen posisjon. Å håndtere dette markedet uten kunnskap blir omtrent som å surfe på nettet uten et virusprogram eller en brannmur.

Telefonsalg er for mange et irritasjonsmoment i hverdagen. Veldig mange opplever å takke ja til bindene avtaler i en ellers hektisk hverdag. Det er i ettertid vanskelig å holde oversikt over disse. Vi skaffer deg en komplett oversikt over hvor du har eksisterende annonser på nett i dag og hjelper deg i å rydde opp.

Siden henvises alle telefonselgere til Elite Media AS for å ha 100% kontroll på markedsføringsbudsjettet i all fremtid.
Du får frigjort tid og tanker til å sette søkelys på din egen jobb i stedet.

Dette sier våre kunder om oss

Elite Media AS har fått kostnadene betraktelig ned på annonsering for oss. Vi setter stor pris på all hjelpen de gjør for barnehagen.

 

 

Tone Seljenes Holme

Leder, Steinrøysa barnehage SA

Tusen takk for den bistand vår bedrift har fått. Det har spart oss for mange tusen kroner dette året.

 

 

Eva Line Nergård

Daglig Leder, Berg Vekst Drift AS

Detter virker! Vi får flere henvendelser og selger flere reiser enn før.

 

 

 

Liv Synnøve Tandstad

Adm. direktør, Manta Reiser

Vi er veldig fornøyd med jobben dere har gjort. Vi har spart mye etter at dere har ryddet opp i annonsering som var unødvendig. Det er også deilig å kunne henvise alle selgere videre og slippe å bruke tid på det
.

Trine Usland

Leder, Vasland Maskin AS

 

Kontakt oss for en samtale og en gjennomgang av ditt firma