Alt innen
Digital markedsføring

Vil du ha mer trafikk til din bedrift?

Det å finne kundene der de er kan være vanskelig, men med Elite Media AS på laget
kan du trygt forsikre deg om at ditt marked blir synlig for dine eksisterende og mulige kunder.

Markedsføring

Markedsføring er det viktigste virkemiddelet en bedrift kan foreta seg for å nå ut til sine eksisterende og potensielle kunder. Vi i Elite Media AS kan hjelpe dere med bred markedsføring, markedsanalyser og sørge for at nettopp du når ut med dine budskap og tjenester til dine målgrupper.

 

Mediehåndtering

Alle firmaer trenger en opprydning av eksisterende markedsføring, samt en evaluering ved jevne mellomrom. Vi hjelper til med dette samt fikser og håndterer alle forespørsler i en jungel av tilbydere, og sørger for at nettopp våre kunder får de beste avtalene og løsningene til markedets beste priser. 

 

Hjemmeside

Vi skreddersyr vi hjemmesiden etter dine ønsker.
Ingen oppdrag for enkle eller for komplekse.
Ønsker du enklere hjemmesider kan vi hjelpe til med det også.
Med hjemmeside fra Elite Media AS, skreddersyr vi hjemmesiden etter dine ønsker. Vi tar alt fra enkle til mer komplekse oppdrag.
Vil du lese mer om dette, klikk her

 

Customer Success Team

Elite Media AS sitt Customer Success Team jobber utelukkende for at våre kunder skal ha den beste kundeopplevelsen, oppfølgingen, løsningene og ikke minst bli sett og hørt. Suksess kan måles i mange ulike farger, former og fasonger, så her er god dialog nøkkelordet. Det settes jevnlig av tid til kundebesøk så vi i Elite Media AS skal få en enda bedre forståelse av hva våre kunder jobber med, hvordan de jobber og hva slags utfordringer hverdagen består av. Customer Success Teamet har også en egen Prosjektleder som kan settes inn i større prosjekter for å avlaste, koordinere, igangsette og kvalitets-sjekke underveis i prosessene. 

Google Ads

Som Google Partner kan du og din bedrift være trygge på at vi får deg synlig på internett. Markedsføring for de som vil synes.

 

Google Analytics

Få full kontroll over dine besøk på din hjemmeside, denne informasjonen kan brukes videre til markedsføring og ett yppelig verktøy
sammen med Google Ads.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev, dette er noe vi
kommer til å sende ut med informasjon om nye og eksisterende tjenester og andre nyheter som kan være nyttige for alle våre kunder.

YouTube annonsering

Med YouTube kommer du lengre ut med markedsføring. Dette er en platform hvor du kan få markedsført deg mot nye  potensielle nye kunder.

 

 

Kontakt oss for en samtale og en gjennomgang av ditt firma